Portfolio

Inmiddels ben ik bij honderden projecten actief betrokken geweest. Ik had ze graag allemaal gedeeld op mijn website, maar heb besloten een beknopte selectie weer te geven. Voor informatie over de overige project waar ik werkzaam voor ben geweest verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIN of neem persoonlijk contact met mij op.

Conference Company


Voor Conference Company ben ik als project- en eventmanager verantwoordelijk voor het organiseren van diverse events en webinars voor verschillende klanten als Vakmedianet met titels als de Architect, Vastgoedmark en Cobouw. Voor Abbott, Triodos en vele andere.


Zo heb ik meegewerkt aan de ARC Awards, Het Nationaal Vastgoed Diner, De Cobouw Awards, Made For Change Dag voor Triodos.


Lees hier meer over Conference Company PnP Media 


Als Head of Productions ben ik voor PnP Media van 2019 tot en met 2021 werkzaam geweest. In deze tijd hebben wij verschillende televisieprogramma’s mogen produceren zoals, twee seizoenen Is er een Dokter in de Zaal?, Geubels en de Hollanders, Reference Man voor BNN VARA en diverse video’s voor de Universiteit van Nederland.


Ook heb ik geholpen het project Nieuwe Leiders van Roek Lips op te zetten en hiervoor video’s te maken. Tijdens corona hebben wij de Handelsmissies van RVO omgezet naar digitale Handelsmissies in samenwerking met NEP.


Naast PnP Media heb ik tijdens mijn werkzaamheden hier ook gewerkt voor Studio Yoko en de Universiteit van Nederland waarmee we co-producties deden.


Lees hier meer over PnP Media 

Dansblok


Bij dansblok ben ik begonnen in 2018 waar zij Dansblok events organiseerde op bijzondere locaties in Leiden.Het eerste event waarvoor ik de productie deed vond plaats in de Oude Sterrewacht op 30 juni en 1 juli 2018. Het publiek liep een route door het iconische gebouw. De bezoekers werden in de kelder ontvangen door dansers en een live uitvoering van ‘Tomorrow’ van de band The Stream. Daarna liep elke groep een eigen route langs vier dansvoorstellingen en twee dansfilms. Alle geprogrammeerde stukken hadden te maken met het universum.


In december 2018 heeft het vierde dansblok event plaatsgevonden in de Red Carpet Lounge, een popup filmmuseum en café in Leiden.Tijdens deze editie zetten we dans in de spotlight. Er werden vier dansvoorstellingen dicht op de huid van het publiek gedanst, vier dansfilms getoond en er waren twee dansfotografie exposities te zien.


En in oktober 2019 in een 3x uitverkocht Scheltema in Leiden met ruim 300 bezoekers totaal.een dansfestival in het industriële Scheltema pand in Leiden. Het publiek liep in twee groepen een route door het gebouw, in elke ruimte zagen ze een andere dansvoorstelling.


In 2022 heb ik de productie mogen door voor de nieuwe film van Dansblok “ZWEET”. Deze film heeft “Beste Short Dance Movie Award gewonnen op het Vesuvius International Film Fest. 


Lees hier meer over Dansblok