Over mij

Graag stel ik me even voor: mijn naam is Mandy Frölich, ik ben 27 jaar en ik woon in Leiden. Mijn interesse in Media en Entertainment is al vroeg ontstaan. Als klein meisje was ik het liefst aan het dansen. Na school was ik altijd in de balletschool in Leiden te vinden en mijn grootste droom was om later zelf in een musical te spelen of op tv te komen. Door een blessure kon ik deze droom helaas niet najagen, maar mijn passie voor theater, televisie en evenementen is altijd gebleven.

Vanaf juli 2015 heb ik, naast mijn werk bij EP-Nuffic, als freelancer gewerkt voor verschillende televisieprogramma’s en evenementen. Ik ben vanaf maart 2015 werkzaam geweest als junior producer bij het televisieprogramma ‘De Kwis’. In 2016 heb ik de programma’s ‘Cojones’ en ‘Het Instituut’ als producer mogen ondersteunen. Omdat ik hier heel vrolijk van werd en veel energie uit haalde, heb ik de stap genomen om vanaf 1 januari 2017 als fulltime freelancer aan de slag te gaan voor zowel televisie als voor verschillende evenementen. Meer specifieke informatie over mijn ervaring vind je in mijn portfolio!


Benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Neem contact met me op!


Contact

Tijdens mijn opleiding Media en Entertainment Management heb ik verschillende branches ontdekt. Tijdens mijn stage bij Bureau Aan Zee in Noordwijk ben ik event coördinator geweest van Kerstdorp aan Zee 2012. Mijn verantwoordelijkheden waren het coördineren van verschillende evenementen en het organiseren van de vier hoofdevents. Na de stage heb ik de minoren Theaterproducties, Filmstudies, Cultureel ondernemerschap en Experience Marketing gedaan om mij ook in de andere werkvelden te oriënteren. In september 2014 ben ik afgestudeerd en direct begonnen met werken bij EP-Nuffic. Hier heb ik 2,5 jaar gewerkt op het interne evenementenbureau en ben ik betrokken geweest bij de organisatie van een groot aantal evenementen.