Producties

Online & Hybride events


De combinatie van evenementen organiseren en televisie maken is toch wel waar ik heel blij van wordt. Met mijn ervaring in beide waren de corona jaren dan ook, ondanks alles, de meest uitdagende jaren in mijn carrière. Alles op online en hybride ontwikkelde zich in een sneltrein vaart en het ondersteunen in het juist overbrengen van de boodschap voor verschillende opdrachtgevers was ontzettend leuk om te doen.


Hoe wij te werk gaan?

Inmiddels zijn de online webinars en hybride events niet meer weg te denken uit de mediawereld. Wij kunnen je hierin ondersteunen op meerdere vlakken. Laten we beginnen met een kennismaking en dan zo snel mogelijk starten met het organiseren van jouw online of hybride evenement.

Live events & Congressen


Zoek jij ondersteuning bij het organiseren van een congres, summit of welke zakelijke bijeenkomst dan ook? Je kunt bij ons terecht voor ondersteuning bij de organisatie in de breedste zin van het woord.


Hoe wij te werk gaan?

Allereerst beginnen met een kennismakingsgesprek en bespreken we de wensen, de doelgroep, doel van het evenement. Daarna gaan we over op de ondersteuning die jullie wensen, dit kan van alles zijn, zoeken naar de juiste locatie, de juiste sprekers, advies over de opbouw van het programma, logistieke ondersteuning, het beheren en maken van de begroting of het hele pakketje van A tot Z. Wij zullen op basis hiervan een financieel voorstel maken en erna aan de slag gaan om van jullie event iets moois te maken.

Televisie producties


Meerdere jaren heb ik mee gewerkt aan verschillende televisie producties zoals, De Kwis, Het Instituut, Max Masterclass, Geubels en de Hollanders, Is er een Dokter in de Zaal, De Universiteit van Nederland, Reference man. Zijn jullie bezig een nieuwe productie te ontwikkelen of een nieuw seizoen van een bestaande productie opzetten dan kun je mij altijd bellen als productieleider of sr. Producer.

Bruiloften


Ga jij binnenkort trouwen en heb je hierbij ondersteuning nodig in welke vorm dan ook, dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij kunnen samen met jou brainstormen over alles wat jij wilt, wij kunnen samen met jou plannen of wij kunnen samen met jullie de mooiste dag van jullie leven organiseren.


Hoe wij te werk gaan?

Allereerst beginnen we met een kennismakingsgesprek en bespreken we jullie wensen. Op basis hiervan maken wij een offerte op en gaan we voor jullie aan de slag.